Због радова могућ успорен саобраћај за првомајске празнике

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Apr.2023, 15:46

Због радова могућ успорен саобраћај за првомајске празнике

Према информацијама Путева Србије, због радова на рехабилитацији коловоза и путних објеката на појединим државним путевима може доћи до успореног саобраћаја услед повећаног промета возила због предстојећег првомајског празника. Фото: Pixabay/J32 Успорен саобраћај могао би се >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << очекивати на државном путу ИА реда број 1, на деоници Параћин-Ражањ и Ражањ–Алексинац, као и на државном путу т ИА реда број 1, и то на рехабилитацији моста у трупу пута на петљи Трупале.
Такодје, успорен саобраћај могућ је и на државном путу ИА реда број 2, због рехабилитације коловоза у тунелу Шарани на деоници петља Таково – Прељина
Путеви Србије апелују на учеснике у саобраћају да прилагоде брзину кретања условима на путу, да поштују постављену привремену саобраћајну сигнализацију, као и да буду стрпљиви, с обзиром на појачан интензитет саобраћаја.
Peščana oluja kod Zmajeva – vozači oprez na ovom delu autoputa

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Због радова могућ успорен саобраћај за првомајске празнике се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.