Матео: Очекујем победу против Партизана, даћемо све од себе на другом мечу

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Apr.2023, 14:45

Матео: Очекујем победу против Партизана, даћемо све од себе на другом мечу

Тренер кошаркаша Реала Ћус Матео изјавио је данас да очекује да његови играчи пруже максимум и остваре победу против Партизана у другом мечу четвртфинала плеј-офа Евролиге. Фото: PrtSc/Instagram/realmadridbasket Партизан је повео 1:0 у четвртфиналној серији, пошто је синоћ у Мадриду славио >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 89:87 тројком Кевина Пантера у последњој секунди. Наредни меч биће одигран сутра од 20.45 сати у главном граду Шпаније.
„Сутра је важан дан. Све утакмице у плеј-офу су тешке. Ако наш став и труд буду исти као на јучерашњем мечу, имац́емо шансу да победимо. Плеј-оф серија је дуга и увек морате да размишљате о наредном мечу. Нема сумње да су играчи посвећени, дали су максимум на првој утакмици против Партизана. Морамо да будемо спремни да дамо све од себе и на другој утакмици“, рекао је Матео, преноси званични сајт Реала.
Он је истакао да му је тешко пао пораз од Партизана у последњој секунди јучерашњег меча. „Партизан је победио заслугом Кевина Пантера, који је у последњој секунди погодио тај шут преко Гершона Јабусеела. Морамо да се опоравимо што је пре могуће. Повреда Едија Тавареза је мало пореметила наше планове“, додао је Матео.
Тренер Реала је захвалио навијачима на подршци и додао да очекује попуњене трибине и на другој утакмици против београдског клуба. Кошаркаш Реала Габријел Дек изјавио је да очекује победу у другој утакмици.
„Могли смо нешто раније да затворимо меч. Нисмо имали среће са тројкама, а и са појединим одлукама судија. Немам шта да замерим саиграчима на труду. Морамо да останемо фокусирани до краја, да исправимо грешке и да заборавимо прошли меч да би били на висини задатка. Надамо се да ћемо имати велику подршку навијача. Победа је Партизану дала самопоуздање, али ми морамо да будемо агресивни и да играмо своју игру. Сваки наредни меч је финале“, навео је Дек.
Четврфинална серија се игра на три победе. Трећа утакмица је на програму другог маја у Београду, а евентуална четврта два дана касније такође у главном граду Србије. Евентуална мајсторица биће одиграна деветог маја у Мадриду. Шпански медији наводе да повреда колена Тавареза није озбиљније природе и додају да би он могао да заигра сутра против Партизана.
Jokić: Finiks je favorit za osvajanje titule

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Матео: Очекујем победу против Партизана, даћемо све од себе на другом мечу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.