Јокић: Финикс је фаворит за освајање титуле

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Apr.2023, 14:30

Јокић: Финикс је фаворит за освајање титуле

Српски репрезентативац Никола Јокић изјавио је, после утакмице са Минесотом, да је Финикс фаворит за освајање титуле ове сезоне, преноси НБА ТВ. Фото: Танјуг/AP/David Zalubowski Кошаркаши Денвера пласирали су се у полуфинале плеј-офа Западне конференције у НБА лиги, пошто су ноћас у петој >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << утакмици победили Минесоту резултатом 112:109. Денвер је до полуфинала плеј-офа Запада стигао серијом 4:1 у победама против Минесоте. Јокић је остварио „трипл-дабл“ учинак од 28 поена, 17 скокова и 12 асистенција за 42 минута на терену.
У полуфиналу плеј-офа Денвер ће се састати са Финиксом. „Они су фаворити за освајање титуле. Имају невероватну, невероватну групу момака, са одличним тренером. Тако да ће то бити велики изазов за нас“, истакао је Јокић.
Додаје да је серија са Минесотом била неизвесна, пошто је његов тим само у првој утакмици био бољи током целог меча. „Били су конкурентни у свакој утакмици, осим у првој. То је била једина лака победа за нас. Урадили су сјајан посао. Ми смо били само мало бољи овог пута. Што се тиче пете утакмице, промашивао сам цело вече, али саиграчи верују у мене и ја верујем себе“, изјавио је Јокић.
Saša Obradović: Nismo odigrali onako kako smo želeli, bili smo nervozni

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јокић: Финикс је фаворит за освајање титуле се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.