Правила која Кејт Мидлтон мора да поштује

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Apr.2023, 14:04

Правила која Кејт Мидлтон мора да поштује

Војвоткиња од Кембриџа Кејт Мидлтон мора да поштује правила која показују да њен живот није увек гламурозан, а откако се удала за принца Вилијама она је морала да се прилагоди начину живота и правилима за живот на двору краљице Елизабете II. Фото: Танјуг/Jacob King, Pool Photo via AP Та правила >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << поставила је покојна краљица, а нека од њих се нису никада мењала, попут оног да она нема право да зарађује за живот или да грли супруга у јавности, преноси Бличер брејкер.
Принцеза никада не сме да даје аутограме, односно може да потписује само званичн документе које је претходно одобрила краљица, а разлог за то правило лежи у страху да би неко могао да фалсификује документа у име члана краљевске породице.
Кејт није дозвољено ни да профитира од било каквог посла којим се бави, па тако своје фотографије може само да објављује, не и да их продаје. Забрањено јој је да једе дагње или остриге, а правило је уведено из здравствених проблема које ова храна представља ако се не чува правилно.
Једно од правила односи се у на боју лака за нокте, која мора да буде природна или бледо розе.
Такође ни Кејт ни било који члан краљевске породице не може да гласа или поднесе неки захтев британском парламенту, јер морају да буду неутрални како не би нарушили углед породице. Док је била млађа Кејт је носила одважнију одећу, док данас носи углавном елегантну у којој се не види пуно коже, а када се ради о бојама црну боју може да носи само током жалости и повремено за ноћне догађаје.
Једно од најнеобичнијих правила је забрана играња друштвене игре Монопол јер, сматрају, може да направи раздор у породици.
Чланови краљевске породице не би требало да путују заједно истим авионом, бродом или возом, а то правило донето је како би се спречило да потенцијални наследници британског трона умру заједно у случају несреће. Као и други чланови краљевске породице, Кејт не може да припада ниједној вери осим протестантској англиканској, будући да је монарх Велике Британије и врховни поглавар Протестантске англиканске цркве.
Забрањено је и грљење или љубљење партнера у јавности, нити га држи за руке, а то правило је наредила покојна краљица Елизабета II која је сматрала да је јавно исказивање наклоности неприхватљиво. Кејт увек мора да хода два корака иза супруга, не сме да користи друштвене мреже, нити да има приватни рачун.
Она увек мора да изгледа беспрекорно и да редовно посећује салоне за улепшавање, а магазини у Енглеској тврде да Кејт обично иде у козметички салон три пута недељно.
Жене краљевске породице морају да носе шешире на свим свечаним догађајима, а после 18 сати само тијаре и круне. Такође, од Кејт се очекује да обезбеди да се њена деца увек добро понашају.
Кејт Мидлтон уврштена је 2012. године на листу 100 најутицајнијих жена на свету листа Тајмс.
Lični i drugi predmeti iz kolekcije Fredija Merkjurija na aukciji

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Правила која Кејт Мидлтон мора да поштује се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.