У Шкофијанцу медвед напао шетача са псом, па побегао у шуму

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Apr.2023, 13:36

У Шкофијанцу медвед напао шетача са псом, па побегао у шуму

На подручју словенацке општине Шкофљица медвед је у јутарњим сатима напао шетача са псом, а након инцидента се повукао у шуму. Фото: WikimediaCommons/Frank Vassen Жртва није није задобила озбиљније повреде, а из Општине Шкофљица за словеначку Н1 тв. рекли да су већ контактирали надлежне и >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << чекају повратну информацију.
Из Полицијске управе Љубљана појаснили су да је медвед напао средовечног мушкарца који је шетао шумом с још једном особом и псом.
Мушкарцу је медвед повредио ногу, али према засад доступним информацијама није животно угрожен, а медвед се након инцидента повукао у шуму. У Општини не знају да ли је реч о истом медведу којег је прошле седмице између Градишча и Врха ударило једно возило. Повређени медвед је побегао у шуму.
Ово је већ трећи сусрет човека и медведа у овако кратком периоду на шеталиштима и путевима па је начелнинк Општине покренуо процедуру за проверу сигурности.
Mercedes-Benc se potpuno povukao iz Rusije, ne isključuje povratak

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У Шкофијанцу медвед напао шетача са псом, па побегао у шуму се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.