Потписан уговор о стипендирању студената високих теолошких установа

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Apr.2023, 13:34

Потписан уговор о стипендирању студената високих теолошких установа

Патријарх СПЦ Порфирије, муфтија Исламске заједнице Мевлуд Дудић и надбискуп београдски и метрополит Ладислав Немет, данас су, са директором Управе за сарадњу са црквама и верским заједницама Владимиром Рогановићем, потписали уговоре о додељивању стипендија за студенте високих >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << теолошких установа. Фото: Танјуг/Сава Радовановицћ Стипендије је добило укупно 75 студената, који ће добијати прописани износ стипендија за факултетску 2022./23. годину.
Стипендију је добило 35 студената Православног богословског факултета, 12 студената Високе школе СПЦ за уметност и конзервацију, шест студената Правословног богословског факултета „Свети Василије Острошки“, 21 студент Факултета исламских наука у Новом Пазару и један студент католичког Богословског факултета.
Стипендије су додељене студентима основних, мастер и докторских сутдија који су испунили прописане критеријуме. За студенте основних студија стипендије су додељене студентима друге, треће и четврте године који нису губили годину, положили све испите из претходних година и постигли најмању просечну оцену свих положених испита 8,75.
Што се тиче мастер докторских студија, стрипендије су додељиване онима који су током основних студија остварили просек оцена од најмање девет.
Ovo su neke od najlepših biblioteka na svetu (prvi deo)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Потписан уговор о стипендирању студената високих теолошких установа се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.