Ембид због повреде пропушта прве мечеве полуфинала плеј-офа Истока?

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Apr.2023, 12:50

Ембид због повреде пропушта прве мечеве полуфинала плеј-офа Истока?

Кошаркаш Филаделфије Џоел Ембид могао би због повреде да пропусти прве мечеве полуфинала плеј-офа Источне конференције НБА лиге, преносе амерички медији. Фото: Танјуг/AP Photo/Ron Schwane Филаделфија је у првом колу плеј-офа Истока елиминисала Бруклин са 4:0 у серији, а Ембид је због повреде >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << лигамената десног колена пропустио четврти меч.
Кошаркаш Филаделфије ће до краја недеље обавити додатне прегледе после којих ће бити познато колико ће Ембид морати да паузира. Он ће по повратку на терен морати да носи штитник на колену.
Филаделфија ће у полуфиналу плеј-офа Истока играти са бољим из дуела између Бостона и Атланте. Бостон води 3:2 у серији, а наредни меч биће одигран за два дана у Атланти.
Željko Obradović najbolji trener ove sezone u ABA ligi

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ембид због повреде пропушта прве мечеве полуфинала плеј-офа Истока? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.