Сутра промотивна понуда Ер Србије „Полети у пролеће“

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Apr.2023, 11:50

Сутра промотивна понуда Ер Србије „Полети у пролеће“

Ер Србија је припремила нову промотивну понуду под називом „Полети у пролеће“, у оквиру које путници сутра могу да купе авио-карте за више од 70 градова у мрежи Ер Србије, за период путовања од 8. маја до 15. јуна. Фото: Танјуг/Ана Спремо „Пред нама је најактивнији део године у којем >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је потражња за летовима изузетно висока. Поред широке мреже дестинација, трудимо се да наше путнике обрадујемо и промотивним ценама авио-карата. Током 24 часа, 27. априла, летови за велики број дестинација из наше мреже биће доступни по најповољнијим ценама“, рекла је виша менаџерка за управљање приходима Ер Србије Маша Васовић.
Навела је да ће карте за најфреквентније дестинације у мрежи Ер Србије, када је у питању регион, као што су на пример Подгорица и Тиват, моћи да се купе по цени почев од 30 евра по правцу, укључујући све таксе, саопштио је српски авио-превозник. „До Барселоне, Малте и Фиренце путници ће моћи да лете почев од 40 евра по правцу, док ће карте до, на пример, Истанбула, Рима или Лиона, бити доступне по почетној цени од 50 евра. Боравак у Паризу, Лондону и Тел Авиву током пролећа је увек занимљив путницима, а ми смо се потрудили да им омогућимо да тамо стигну управо летовима наше компаније за које ће почетна цена карте износити 60 евра по правцу“, рекла је она.
Током промотивног периода, авио-карте могу се купити путем веб-сајта www.airserbia.com, мобилне апликације, као и у пословницама Ер Србије у Булевару Краља Александра, Јурија Гагарина и на Аеродрому Никола Тесла Београд. Детаљније информације о промотивној акцији Ер Србије можете пронаћи на веб-сајту компаније.
Sutra ujutru hladno, tokom dana oblaci i sunce, temperatura od 13 do 18 stepeni

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сутра промотивна понуда Ер Србије „Полети у пролеће“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.