Трансавиа отказала летове из Шпаније због мањка авиона

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Apr.2023, 11:07

Трансавиа отказала летове из Шпаније због мањка авиона

Холандска авио-компанија Трансавиа у последњем тренутку отказала је бројне летове, пре свега из Валенсије и Малаге до Ајндховена, због недостатка авиона. Фото: WikimediaCommons/Francesco Pollasto Додатни проблем представља и то што су четири авиона из возног парка компаније морала да буду >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << приземљена због проблема са документацијом, преноси холандски јавни сервис НОС.
Како се наводи, не постоји ни безбедносни сертификат за авион који Трансавиа изнајмљује од румунске авио-компаније Блуе Аир, а два авиона чекају генерални сервис и за њих се чекају делови.
Из Трансавие наводе да оштећени путници имају право на одштету.
Amerikanci smatraju da Bajden ne treba da traži reizbor zbog godina

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Трансавиа отказала летове из Шпаније због мањка авиона се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.