Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Apr.2023, 10:55

Лазетић: Утакмица са Чукаричким јесте важна сигурно, али није одлучујућа

Тренер фудбалера ТСЦ Жарко Лазетић изјавио је данас да очекује тежак меч против Чукаричког у 32. колу Суперлиге Србије. Фото: Танјуг/Милош Миливојевић ТСЦ ће сутра од 18.30 сати на свом терену дочекати Чукарички.
„Утакмица са Чукаричким јесте важна сигурно, али није одлучујућа >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у тој мери, јер после тога је још 15 бодова у оптицају. Чукарички изузетно поштујем, видимо да су спремни, Партизан су победили два пута, што је за похвалу. Имају исти интензитет играња и ритам, самопоуздање, већ 10 година су у врху, освојен куп, а последње три године имају континуитет из године у годину да буду бољи тим и чини се ове године да имају најбољи тим“, рекао је Лазетић, пренео је клуб из Бачке Тополе.
„Они су нам на неки начин били параметар када смо се спремали за ову сезону, да дођемо на тај ниво, у смислу бодова које су освојили претходне две године. Сигурно је да у том погледу имају више искуства, али прихватамо изазов који нам се указује. Ово је за ТСЦ, Бачку Тополу и све нас заједно једно феноменално искуство и морамо да користимо сваки дан да у њему уживамо, као што ће верујемо утакмица са Чукаричким бити изванредно искуство за све љубитеље спорта“, додао је тренер ТСЦ-а.
Чукарички је други на табели плеј-офа СЛС са 65 бодова, док је ТСЦ трећи са 62.
Partizan domaćin Zvezdi u 170. „večitom“ derbiju

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Лазетић: Утакмица са Чукаричким јесте важна сигурно, али није одлучујућа се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.