Почело суђење Трампу по оптужби за силовање

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Apr.2023, 20:35

Почело суђење Трампу по оптужби за силовање

У Њујорку је данас почело суђење бившем америчком председнику Доналду Трампу за силовање након што га је списатељица Е. Џин Керол оптужила у грађанској парници за силовање у гардероби робне куће средином деведесетих година прошлог века. Фото: Танјуг/AP/Mary Altaffer Трамп је њене >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << тврдње назвао „лажним“ и „потпуном преваром“ у објави у октобру 2022. године на својој платформи „Truth Social“.
Додао је да је она измислила да се срела са њим како би промовисала своје мемоаре у којима је рекла да он није њен тип, преноси Ројтерс.
Очекује се да ће суђење трајати од једне до две седмице.
Његови адвокати су рекли да он неће сведочити, а адвокати Керолове не планирају да га позову да сведочи.
Керолова тражи неприцизирану одштету, као компензацију за велику бол и патњу, дугорочне психичке последице и напад на њену приватност, саопштили су њени адвокати.
Tramp: Bajdenov reizbor mogao bi dovesti do trećeg svetskog rata

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Почело суђење Трампу по оптужби за силовање се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.