Боцан-Харченко: Подршка Приштини за Савет Европе је награда Куртију за антисрпску политику

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Apr.2023, 20:16

Боцан-Харченко: Подршка Приштини за Савет Европе је награда Куртију за антисрпску политику

Амбасадор Русије у Србији, Александар Боцан-Харченко, оценио је вечерас да подршка Комитета министара Савета Европе апликацији Приштине за пријем у Савет Европе фактички представља награђивање Запада „премијера“ привремених приштинских институција Аљбина Куртија за антисрпску >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << политику. Фото: Танјуг/Раде Прелић Боцан-Харченко је на Твитеру навео да није случајно што је ова одлука усклађена са „лажним ‘изборима“ у четири општине на северу КиМ и оценио да „није неопходно доказивати да Приштина спроводи курс САД и ЕУ“.
„Подршка од стране Комитета министара Савета Европе приштинске апликације за пријем у организацију фактички је награђивање косовског „премијера“ Куртија од стране Запада за антисрпску политику. Није случајно што је одлука усклађена са лажним ‘изборима’ у четири покрајинске општине. Мислим да није неопходно доказивати да Приштина спроводи курс САД и ЕУ“, навео је Боцан-Харченко.
Petković: Kurti javno priznao da ne zna ništa o dijalogu i sporazumima

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Боцан-Харченко: Подршка Приштини за Савет Европе је награда Куртију за антисрпску политику се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.