Рафаел Надал се припрема за мастерс у Риму

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Apr.2023, 19:58

Рафаел Надал се припрема за мастерс у Риму

Шпански тенисер Рафаел Надал објавио је фотографију на друштвеним мрежама на којој се види како тренира у својој академији у Манакору. Фото: Танјуг/AP/Christophe Ena Надал је ове године одиграо само четири меча, а остварио је једну победу и забележио је три пораза. Он је тренутно 14. тенисер >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << света.
Шпански тенисер је последњи званични меч одиграо на Аустралијан опену, а потом је због повреде, између осталих, пропустио турнире у Индијан Велсу, Мајамију и Барселони, а недавно је отказао учешће и на мастерсу у Мадриду.
Шпански медији су раније објавили да Надал не жели да форсира повратак, пошто планира да се добро припреми за предстојећи Ролан Гарос, који почиње 28. маја.
Поједини шпански медији су објавили да би Надал могао да наступи на мастерсу у Риму, који стартује 10. маја.
Olga Danilović eliminisana u kvalifikacijama za Masters u Madridu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Рафаел Надал се припрема за мастерс у Риму се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.