Бајден званично објавио кандидатуру за реизбор

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Apr.2023, 13:07

Бајден званично објавио кандидатуру за реизбор

Амерички председник Џо Бајден данас је званично покренуо своју кампању за реизбор, позивајући Американце да му дају још четири године да, како је навео, „заврши оно што је започео“. Фото: Танјуг/AP Photo/Patrick Semansky Бајден је намеру да се кандидује на изборима 2024. званично објавио >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у видео снимку на дан када је пре четири године саопштио да ће ући у председничку трку како би „излечио душу нације“ након председништва Доналда Трампа.
„Свака генерација је имала тренутак када је морала да се заложи за демократију. Да се заложи за своје основне слободе. Верујем да је ово наш. Зато се кандидујем за реизбор за председника Сједињених Држава“, навео је Бајден.
Бајден, који би на крају другог мандата имао 86 година, сматра да његова достигнућа у првом мандату и више од 50 година политичког искуства у Вашингтону вреде више од забринутости због његових година.
Како наводи АП, он ће имати лак пут до победе за номинацији своје Демократске странке, без озбиљних ривала.
Medvedev: Svet je bolestan i na pragu novog svetskog rata

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бајден званично објавио кандидатуру за реизбор се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.