Седница Владе Србије о ситуацији на КиМ, присуствује Вучић

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Apr.2023, 12:20

Седница Владе Србије о ситуацији на КиМ, присуствује Вучић

У Палати Србија одржава се седница Владе Србије на којој се разговара о актуелној ситуацији на Косову и Метохији, а којој присуствује и председник Србије Александар Вучић. Фото: Танјуг/Милош Миливојевић Седници присуствују премијерка Ана Брнабић и сви министри у Влади, а на >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << позив премијерке седници присуствује и председник Србије.
„Председник Србије Александар Вучић присуствује седници Владе, на којој се, у оквиру прве тачке дневног реда, разговара о актуелној ситуацији на Косову и Метохији“, објављено је на Инстаграм налогу будуцностсрбијеав.
Poslanici danas nastavljaju raspravu, prvo poslanička pitanja

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Седница Владе Србије о ситуацији на КиМ, присуствује Вучић се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.