Рибочуварска служба ЈВП „Воде Војводине“ осујетила рибокрадице (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Apr.2023, 11:57

Рибочуварска служба ЈВП „Воде Војводине“ осујетила рибокрадице (ФОТО)

Рибочуварска служба ЈВП „Воде Војводине“ јуче је током редовне контроле затекла заграђен миграциони пут Беочинског дунавца. Рибокрадице су багером насуле земљу, преградиле риболовну воду и приридно мрестилиште шарана и на тај начин спречили миграцију рибе.
Сви шарани >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << су се овако нашли у плиткој води, а рибокрадице су затечене на делу како их пробадају вилама.
Рибочуварска служба је одмах обавестила полицију, те је уз асистенцују МУП-а рано јутрос отклоњена вештачка брана у Беочинском дунавцу, а отпочеле су и ванредне контроле и 24-часовни надзор критичних локација, посебно природних мрестилишта на Дунаву.
Током претходне недеље Рибочуварска служба запленила је 109 мрежа укупне дужине 3090 метара, осам самоловних алата-вршке и једне виле, а против четири лица, која су затечена у крађи рибе, писане су прекршајне пријаве.
Raspisan konkurs za promotivni slogan Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Рибочуварска служба ЈВП „Воде Војводине“ осујетила рибокрадице (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.