Ивановић: Пријатно сам изненађен квалитетом АБА лиге

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Apr.2023, 07:32

Ивановић: Пријатно сам изненађен квалитетом АБА лиге

Тренер Црвене звезде Душко Ивановић је после победе над Цедевита Олимпијом (84:70) у Љубљани рекао да је пријатно изненађен квалитетом АБА лиге. Фото: Танјуг/Зоран Жестић Ивановић је годинама као тренер радио у шпанској елити, па га је један новинар из Љубљане питао да је упореди >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << са АБА лигом. „Шпанска лига је једна од најјачих после Евролиге, мада мислим да је веома тешко играти АБА лигу зато што су ту екипе са много талентованих играча и много је екипа које имају карактер. И, кад играш Евролигу, а после тога играш ово… Није лако играти ову лигу. Заиста. Ја сам пријатно изненађен квалитетом АБА лиге“, рекао је Ивановић, а преносе словеначки медији.
Што се тиче рутинске победе над домаћином, оствареном без Факунда Кампаца и Луке Вилдозе, Ивановић је био кратак. „Утакмица је била без резултатског значаја, али врло значајна за оба тима зато што брзо почиње плеј-оф. Изузетно сам задовољан одређеним периодима наше игре, али исто тако мало забринут са одређеним периодима у којима нисмо имали нарочит фокус у одбрани и нисмо имали агресивност у нападу. Имамо сад још три, четири дана да се спремимо добро за почетак плеј-офа“, истакао је Звездин тренер.
Počinje Superliga Srbije: Koje ekipe iz ABA lige dolaze na Spens i kako do duela sa Zvezdom i Partizanom?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ивановић: Пријатно сам изненађен квалитетом АБА лиге се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.