Мркела: Звезда прати два страна шпица и жели да врати тројицу бивших играча

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Apr.2023, 19:52

Мркела: Звезда прати два страна шпица и жели да врати тројицу бивших играча

Спортски директор Црвене звезде Митар Мркела рекао је данас да шестоструки узастопни шампион Србије жели да врати Луку Миливојевића, Михаила Ристића и Немању Радоњића, као и да планира да се појача страним нападачем. Фото: crvenazvezdafk.com Пласман у Лигу шампиона Звезди је омогућио >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << одличне стартне позиције у преговорима са Радоњићем, Миливојевићем и Ристићем.
„То су наши бивши играчи које доста добро знамо и редовно смо у контакту. Наравно, циљеви рада нашег скаутинга су и играчи који би евентуално могли да се врате. Стално испитујемо ситуацију, разговарамо са њима. Ако се поклопи наш интерес да нам је потребан играч на тој позицији, а они у том тренутку немају неку астрономску понуду, све је могуће“, рекао је Мркела гостујући на ТВ Арена спорт.
Кад су у питању нападачи, на листи жеља Звезде су Матео Касијера, Колумбијац из Зенита, као и репрезентативац Обале Слоноваче из Сент Етјена, Жан-Филип Красо.
„Обојица су на нашем радару већ неко време. Касијера је био наш први пик прошлог лета, али нисмо могли да се такмичимо са понудом од 6.500.000 евра колико је за њега платио Зенит. Красо јесте један од играча који су нама у овом тренутку интересантни. Он је шпиц, а може да игра и као десетка“, рекао је Мркела.
Morezmo: Postoji opravdan strah da Nadal ne igra na Rolan Garos

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мркела: Звезда прати два страна шпица и жели да врати тројицу бивших играча се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.