Брнабић поручила Фон Крамон: Треба да се стидите, проблем је што вас није срамота

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Apr.2023, 19:00

Брнабић поручила Фон Крамон: Треба да се стидите, проблем је што вас није срамота

Председница Владе Ана Брнабић изјавила је данас да би известилац за Косово у Европском парламенту, Виола фон Крамон, требало да се стиди након што је саопштила да је бојкот избора у четири општине на северу КиМ био супротан демократским стандардима. FOTO TANJUG/ VLADA REPUBIKE SRBIJE/ SLOBODAN >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << MILJEVIÆ/ nr „Невероватно. Заиста. Говорите о ‘демократским вредностима’!? Након организовања избора у контејнерима, под надзором оружаних снага, признавањем резултата гласања мање од два одсто уписаних бирача“, истакла је Брнабић на Твитеру.
Она је поручила Фон Крамон да би требало да се стиди.
„Чињеница да се не стидите је проблем за себе“, истакла је Брнабић.
Pokrenuta procedura za prijem tzv. Kosova u Savet Evrope

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Брнабић поручила Фон Крамон: Треба да се стидите, проблем је што вас није срамота се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.