Пајтић професор технике варања бирачког тела

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Apr.2023, 17:28

Пајтић професор технике варања бирачког тела

Бојан Пајтић професор на Правном факултету у Новом Саду, председник Владе Војводине од 2004-2016. године и председник Демократске странке од 2014 -2016. године, годинама је развијао најбоље технике како да манипулише бирачким телом. О томе је чак и јавно говорио током једног гостовања: https://gradskeinfo.rs/wp-content/uploads/2023/04/pajtic-glasaci.mp4
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> А, то је техника, техника која се примењује свуда у свету. Све странке морају да дисциплинују поруку. Једино ако поновиш много пута једну те исту поруку, ти можеш да рачунаш да ће бирачко тело ту поруку да усвоји. Не желим да говорим ништа лоше о бирачком телу (смејање), да се разумемо, бирачко тело је, паметно и увек у праву, ха, ха, ха, али овај, … кроз смех је говорио др Пајтић.
Бојан Пајтић је пуних 16 година био на власти. Прве четири године био је потпредседник ИО града и шеф посланичке групе ДОС-а у Скупштини Србије, а од 2004. до 2016. године владао је покрајинском администрацијом. Толико је био сигуран у своје технике “владања” бирачким телом да је себи дозволио и да направи велики број афера. Фото: Тањуг/Информер Као шеф посланичке групе ДОС-а у Скупштини Србије, дозволио је да се потпуно уруши и уништи интегритет највишег представничког дома. Наиме, Пајтић је обмањивао јавност и подржавао свог (тада) партијског друга и кума Борислава Новаковића у тврдњама да је био у Скупштини приликом гласања о Закону о раду, а не у Солуну на службеном путу.
У периоду од 2000. до 2016. године кроз буџет Војводине прошло је преко шест милијарди евра. Резултат? Виртуелни километри канализације, ниједан нов важнији пут, скоро ниједна школа, вртић, или болница. Од новца који је прошао кроз руке Пајтићеве администрације, грађани нису имали користи, уместо тога Војводина је, по статистичким подацима, постала најнеразвијенији део Србије.
Потребно је нагласити да је најближи сарадник Бојана Пајтића, током 16 година колико је провео на власти, био професор Драгослав Петровић, који је на свом личном рачуну у Швајцарској банци имао 1.9 милиона швајцарских франака (1.7 милиона евра). О овоме се опсежно писало 2022. године када су процурела документа о пословањима банака у Швајцарској, која је пренео немачки лист „Зидојче цајтунг“. У истраживању ових докумената је учествовала новинарска мрежа ОЦЦРП и новинари из 47 редакција из 39 држава. Како је најближи сарадник покрајинког премијера успео да “заради” 1.7 милиона евра?
Све ово је показатељ да професор Пајтић све јачим “оглашавањем” уствари жели да скрене пажњу са свих афера које се везују за њега и време када је он био председник покрајинских институција.
Бирачко тело је донело одлуку 2016. године, и изгледа да никакве манипулације не могу оправдати девастирање Војводине и систематског снижавања стандарда живота њених грађана.
Бојан Пајтић осуђен за утају пореза, на суду рекао: Заборавио сам

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пајтић професор технике варања бирачког тела се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.