Гоцић: Очекује нас тешка утакмица против Југа у Лиги шампиона

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Apr.2023, 15:30

Гоцић: Очекује нас тешка утакмица против Југа у Лиги шампиона

Тренер ватерполиста Новог Београда Живко Гоцић изјавио је данас да очекује тежак и неизвестан дуел са Југом у 12. колу групе Б Лиге шампиона. Фото: Танјуг/Владимир Спорчић Утакмица између Југа и Новог Београда биће одиграна сутра од 19 сати у Дубровнику. Новобеограђани су на другом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << месту на табели Б групе са 25 бодова, док је Југ на четвртој позицији са 15.“Очекује нас још једна јако тешка утакмица у ЛШ, а чињеница да против Југа играмо у Дубровнику, само по себи говори колико нам тежак посао предстоји“, рекао је Гоцић на конференцији за медије.
„Последњи пут смо са Југом играли у полуфиналу Јадранске лиге где смо поражени након петераца. Нема сумње да нам и у овој утакмици предстоји врло чврст и неизвестан дуел. Ипак, надамо се да ће велики рад труд који смо уложили у последње две три недеље на тренинзима полако почети да излази на видело. Идемо у Дубровник да пробамо да забележимо победу, али уз сав респект према екипи Југа која и ове године бележи врхунске резултате“, констатовао је Гоцић.
Првотимац Новог Београда Никола Јакшић нада се реваншу Дубровчанима за пораз у полуфиналу регионалног такмичења.
„И ова утакмица за обе екипе има велику важност и зато силно желимо да победимо. Потрудићемо се да пружимо добру партију како бисмо додатно подигли и самопоуздање јер нам следи и реванш меч полуфинала домаћег првенства. Југ је врхунска екипа са којом смо у првом дуелу у Лиги шампиона ове сезоне играли нерешено. Улазимо у дуел максимално озбиљни и ако будемо максимално фокусирани и са тактичке стране поштовали све договоре уверенм сам да ћемо забележити добар резултат“, закључио је Јакшић.
Dejli mejl: Mesi želi da se vrati u Barselonu i spreman je na smanjenje plate

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Гоцић: Очекује нас тешка утакмица против Југа у Лиги шампиона се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.