Дејли мејл: Меси жели да се врати у Барселону и спреман је на смањење плате

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Apr.2023, 14:51

Дејли мејл: Меси жели да се врати у Барселону и спреман је на смањење плате

Фудбалер Пари Сен Жермена Аргентинац Лионел Меси жели да се врати у Барселону, а спреман је да у каталонском клубу има мању плату од оне коју има у редовима шампиона Француске, преноси Дејли мејл. Фото: Танјуг/AP/Thibault Camus Меси је од 2000. до 2021. играо за Барселону, а онда је прешао у >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ПСЖ због финансијских проблема у којима се нашао каталонски клуб. Он има уговор са „свецима“ до краја сезоне, али још није одлучио где ће да настави каријеру иако има понуду да продужи сарадњу са шампионом Француске.
Дејли мејл наводи да је легендарни аргентински фудбалер одлучио да поново живи са породицом у Барселони. Каталонски клуб ће на почетку преговора Аргентинцу да понуди двогодишњи уговор по коме ће зарађивати 12 милиона евра по сезони. „Меси је свестан финансијских проблема Барселоне и разуме тешку ситуацију у клубу у коме се прославио и провео скоро целу каријеру. Аргентинац јасно показује да је спреман да одбије понуду клубова из Саудијске Арабије по којој би за две године зарадио око пола милијарде евра – само због лојалности и нове шансе у Барселони. Меси је уверен да и даље може да игра на врхунском нивоу, а за неколико година можда ће бити спреман да наступи и на некој ‘егзотичној’ фудбалској дестинацији“, наводи британски лист.
Меси је ове сезоне одиграо 36 утакмица за ПСЖ и постигао је 20 голова.
Bred Pit će se takmičiti sa Luisom Hamiltonom na Velikoj nagradi Britanije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дејли мејл: Меси жели да се врати у Барселону и спреман је на смањење плате се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.