ДеСантис посетио Јапан, тражи више јапанских инвестиција на Флориди

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Apr.2023, 14:36

ДеСантис посетио Јапан, тражи више јапанских инвестиција на Флориди

Гувернер Флориде Рон ДеСантис састао се данас са јапанским премијером Фумиом Кишидом и похвалио билтарелалне односе САД и Јапана. Фото: Танјуг/AP Photo/Eugene Hoshiko „Заиста ценимо то што је Јапан много деценија велики савезник Сједињених Држава“, рекао је ДеСантис, преноси Ројтерс.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Он је додао да поздравља напоре јапанских власти да ојачају своје одбрамбене капацитете, те да разуме да се земља налази у незгодном окружењу. „Заиста верујемо да је јак Јапан добар за Америку, као и што је јака Америка добра за Јапан“, поручио је гувернер Флориде.
ДеСантис се састао и са јапанским министром спољних послова Јошимасом Хајашијем, са којим је разговарао о продубљивању економских односа између Јапана и Флориде.
„Верујемо да је тржиште Флориде одлична прилика за додатне инвестиције јапанских компанија“, рекао је ДеСантис, додајући да се нада да ће видети више инвестиција из Јапана, посебно на Флориди. До путовања у Токио долази уочи званичне најаве ДеСантиса да ће се кандидовати за кандидата Републиканске странке за председника Сједињених Америчких Држава, пише Ројтерс и додаје да ће се гувернер, када буде напустио Јапан, упутити у Јужну Кореју, Израел и Велику Британију.
Blumberg: Hladan tuš za Makrona kada je reč o Kini

Преузмите андроид апликацију.
Чланак ДеСантис посетио Јапан, тражи више јапанских инвестиција на Флориди се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.