Ваулс: Вилијамс је бољи него што табела показује

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Apr.2023, 14:23

Ваулс: Вилијамс је бољи него што табела показује

Шеф екипе Вилијамса у Формули 1 Џејмс Ваулс изјавио је да је његов тим много бољи у односу на оно што показује табела, преноси Спортклуб. Фото: Танјуг/AP Photo/Ng Han Guan Британски тим је на 10. месту на табели конструктора са само једним освојеним бодом.
„Храбри ме оно што сам запазио >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << током прве три Велике награде. Константно смо били у позицији да се боримо за пласман који доноси бодове, били смо довољно брзи да их се докопамо на свакој трци. Очекујем да наставимо у истом ритму. Наредни тркачки викенд ће бити одржан у Азербејџану, мислим да та стаза одговара перформансама нашег болида“, истакао је Ваулс.
Додаје да ће наставак сезоне бити „ролеркостер“. „Освојили смо само један бод, али Вилијамс је бољи него што табела показује. То није адекватан приказ рада који смо уложили у развој овогодишњег болида и његових могућности. Наставак сезоне ће бити прави ролеркостер, распоред је веома густ. Морамо да се побринемо да извучемо поуке из минулих трка и усресредимо се на најбоље могуће изадње у Бакуу“, закључио је Ваулс.
Bred Pit će se takmičiti sa Luisom Hamiltonom na Velikoj nagradi Britanije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ваулс: Вилијамс је бољи него што табела показује се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.