Јокић: Морамо сви да урадимо бољи посао, тимски и индивидуално

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Apr.2023, 14:21

Јокић: Морамо сви да урадимо бољи посао, тимски и индивидуално

Српски кошаркаш Никола Јокић изјавио је након утакмице са Минесотом да цела екипа мора да уради бољи посао у наредној утакмици, преноси НБА ТВ. Фото: Танјуг/AP/David Zalubowsk Кошаркаши Минесоте победили су ноћас после продужетка на свом терену екипу Денвера резултатом 114:108 у четвртом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << мечу првог кола плеј-офа Западне конференције НБА лиге.
Код гостију, најбољи је био српски кошаркаш Никола Јокић, који је постигао 43 поена и имао је 11 скокова и шест асистенција за 39 минута на терену. Наредни меч биће одигран за два дана у Денверу. „Имали смо неких пропуштених шанси, промашио сам и сам једно слободно бацање пре продужетка. На крају су постигли више поена од нас, у финишу сам промашио неколико лаких флоутера, па и тројку где сам био сам.Тако је, како је. Морамо сви да урадимо бољи посао, тимски и индивидуално, да будемо бољи у следећој утакмици“, истакао је Јокић.
Ilija Abutović: Dajem sve od sebe, EP u Nemačkoj će biti kruna ove generacije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јокић: Морамо сви да урадимо бољи посао, тимски и индивидуално се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.