Дилон Брукс: Нисам намерно ударио Леброна Џејмса

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Apr.2023, 14:13

Дилон Брукс: Нисам намерно ударио Леброна Џејмса

Кошаркаш Мемфиса Дилон Брукс изјавио је данас да није намерно ударио играча Лос Анђелес Лејкерса Леброна Џејмса у трећем мечу првог кола плеј-офа Западне конференције НБА лиге, преносе амерички медији. Фото: Танјуг/AP Photo/Brandon Dill Брук је искључен на јучерашњем мечу, пошто је у >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << препоне ударио Џејмса. Лејкерси су на тој утакмици победили 111:101 и повели у серији 2:1, која се игра на четири победе. То је било треће искључење Дилона Брукса ове сезоне. Он је истакао да је то био ненамеран фаул.
„Носим се с овим већ две године, тако је како је, навијачи могу свашта да причају. Медији ме приказују као негативца, навијачи ме виде као негативца, и то је створило потпуно другачију слику о мени. Мислите да сам намеравао да ударим Леброна Џејмса?“, питао је Брукс.
Брукс је поздравио то што није добио додатну казну и што ће моћи да игра у четвртој утакмици против ЛА Лејкерса. „Играм кошарку. Ја сам кошаркаш. Ако мислите да сам то урадио намерно и заслужио искључење, значи да мислите да сам таква особа. Зато уопште не ценим судију, који ме искључио“, истакао је Брукс.
Познати термини четвртфинала АБА: Звезда у петак чека Задар, Мега иде у Подгорицу

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дилон Брукс: Нисам намерно ударио Леброна Џејмса се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.