Вучић: Гласаћемо против тзв. Косова у Савету Европе

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Apr.2023, 14:09

Вучић: Гласаћемо против тзв. Косова у Савету Европе

Ми ћемо гласати против чланства тзв. Косова у Савету Европе и немојте више да нас лажете и варате, рекао је данас председник Србије Александар Вучић напомињући да се обраћа онима из Европе и света који мисле да имају право да тумаче ствари онако како хоће, а не онако како пише, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да нас лажу и варају. Фото: Танјуг/Зоран Жестић Вучић је у обраћању грађанима захвалио српском народу на северу КиМ који је јуче показао да није шака зоби и да их неће понижавати, као и да ће тако и руководство Србије да се понаша.
„Желим да се захвалим српском народу на северу КиМ зато што је стрпљиво и трпељиво, јер је знао да је то интерес земље, трпео присуство окупационих снага на северу КиМ, који ниједан камен према њима нису бацили, никога мрко нису погледали, али су силлином и снагом воље показали да нису шака зоби и да их неће понижавати. Тако ће и руководство Србије да се понаша“, поручио је Вучић.
Он је рекао и да ће наредних дана бити много важних тема које ће се разматрати.
Vučić:Sukob sa NATO nam ne treba, ali Srbija ne može da dozvoli nova poniženja

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Гласаћемо против тзв. Косова у Савету Европе се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.