Мокри коловози отежавају вожњу, саобраћај умереног интензитета

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Apr.2023, 13:51

Мокри коловози отежавају вожњу, саобраћај умереног интензитета

Коловози ће бити мокри због повремених пљускова, а самим тим ће и вожња данас бити у тежим условима, саопштио је Ауто-мото Савез Србије (АМСС). Фото: Танјуг/Владимир Спорчић Саобраћај је на главним путним правцима умереног интезитета, али ће унутар градова бити појачан, па треба >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << рачунати на чешће застоје и прекиде.
Према последњим информацијама добијеним од ЈП “ Путеви Србије“, на наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.
Према информацијама Управе граничне Полиције Републике Србије, на путничким терминалима наших граничних прелаза нема задржавања возила. Теретна возила на граничном прелазу Шид на излазу чекају 240 минута, на Хоргошу, Келебији и Батровцима 180 минута, а на граничним прелазима Градина и Бачка Паланка 60 минута.
Hil: Predlog za ZSO najverovatnije na agedni 2. maja u Briselu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мокри коловози отежавају вожњу, саобраћај умереног интензитета се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.