Медији: Оливер Кан би могао да добије отказ због лоших резултата Бајерна?

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Apr.2023, 13:30

Медији: Оливер Кан би могао да добије отказ због лоших резултата Бајерна?

Надзорни одбор Бајерна могао би 22. маја да смени извршног директора Оливера Кана због лоших резултата минхенског фудбалског клуба у овој сезони, преносе немачки медији. Фото: Танјуг/АР/Martin Meissner Бајерн је у четвртфиналу Лиге шампиона елиминисан од Манчестер ситија, а у Купу Немачке >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Баварци су поражени од Фрајбурга (1:2).
Бајерн је пре више од месец дана сменио тренера Јулијана Нагелсмана, а на његово место поставио је Томаса Тухела. Ова смена није дала жељене резултате, пошто је Бајерн изгубио и прво место на табели Бундеслиге пет кола пре краја првенства.
Кан је 2021. године на месту извршног директора Бајерна заменио Карл-Хајнц Руменигеа. „Кан би могао да буде смењен већ 22. маја, али ће Хасан Салихамиџић остати спортски директор клуба. Кан је највећи кривац за лоше резултате, јер је први оперативац који одлучује о свему. Он је одлучио да смени тренера и да доведе играче. Бајерну не иде ни са Нагелсманом, али ни са Тухелом. Челници клуба ће расправљати и о Салихамиџићу, али једини функционер чији је посао у великој опасности је Кан“, наводе Билд и Скај Немачка.
Немачки медији тврде да Бајерн планира на крају сезоне да реновира тим. „Из Бајерна ће сигурно отићи Серж Гнабри и Садио Мане, а није немогуће да оде и Томас Милер, који је један од симбола Бајерна. Тухел ће остати тренер Бајерна иако има лоше резултате“, наводе немачки медији.
Romano: Maurisio Poketino najveći kandidat za novog menadžera Čelsija

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Медији: Оливер Кан би могао да добије отказ због лоших резултата Бајерна? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.