Вучић: Пораз Куртија, али и тектонске промене на КиМ, Срби траже стварни дијалог

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Apr.2023, 13:14

Вучић: Пораз Куртија, али и тектонске промене на КиМ, Срби траже стварни дијалог

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да се у недељу на КиМ није само догодио недвосмислени пораз Аљбина Куртија и његовог режима већ и тектонске промене на КиМ. Фото: Танјуг/Милош Милојевић „Ово што се јуче догодило је много више од тога, српски народ је јуче показао >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да тражи потпуно другачији приступ, пре свега, међународне заједнице, мислим на западне силе – тражи веће поштовање и стварни дијалог, а не наметање решења“, истакао је Вучић у обраћању грађанима.
Он је навео да неће изнети само анализу, како је рекао, некаквих изборних резултата, већ анализу тектонских промена које су се јуче догобиле на КиМ“, навео је Вучић.
Stano: Izbori ne nude dugoročno političko rešenje, rad na ZSO završiti što pre

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Пораз Куртија, али и тектонске промене на КиМ, Срби траже стварни дијалог се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.