Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Apr.2023, 05:00
Рецепт дана: Чоколадни мус
Посластица у којој ће уживати љубитељи чоколаде.
Фото: Pixabay/DanaTentis
Састојци:
240 милилитара воде у којој се кувала леблебија
50 грама шећера
100 грама црне чоколаде
Припрема:
Воду у којој су се кували леблебија и шећер умутите миксером, на највећој брзини миксера, као да мутите >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << беланца, али још јаче. Отопите чоколаду на пари. Помешати чоколаду и умућену масу. Још мало умутити миксером (смањиће се запремина – тако треба). Оставите у фрижидеру један сат пре сервирања. Додајте црвено воће или шлаг.
Пријатно!
Jačajte imunitet voćem
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Рецепт дана: Чоколадни мус се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.