Душан Лајовић: Срећан сам што сам после четири године освојио титулу

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Apr.2023, 18:02

Душан Лајовић: Срећан сам што сам после четири године освојио титулу

Српски тенисер Душан Лајовић изјавио је данас да је у финалу Српска опена у Бањалуци против Руса Андреја Рубљова одиграо најтежи меч у последњих шест месеци. Фото: Танјуг/AP Photo/Jim Rassol Лајовић је освојио Српска опен, пошто је данас у финалу победио Рубљова 6:3, 4:6, 6:4. „Искрено, био >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је то најтежи меч у последњих шест месеци. Осетио сам се исцрпљено на 5:1 у трећем сету, мало ми се вртело у глави, знао сам да је он велики борац. Некако сама успео да добијем тај последњи гем. Ништа није ишло брзо, лопте су ми биле споре у том гему на крају, али на крају сам срећан што сам освојио титулу. Последњу титулу сам освојио пре четири године, дуго нисам био у финалу. Очекивало се доста од мене, веровао сам у себе“, изјавио је Лајовић по завршетку меча.
Он је захвалио навијачима на подршци током трајања турнира. „Нисам могао ништа без ваше помоћи. Сјајно је играти овде пред вама. Хвала вам на подршци. Честитам и Андреју на сјајној недељи, жао ми је што се овако завршило данас, хвала ти на сјајном мечу. Надам се да ћу те видети у неком другом финалу“, поручио је Лајовић.
Српски тенисер се потом захвалио организаторима турнира у Бањалуци. „Било је уживање играти седам дана, хвала публици што је дошла да нас подржи у овом броју. Хвала вам од срца, без вас не бих подигао овај трофеј. Хвала спонзорима, људима из АТП и диртектору Ђорђу Ђоковић, који то ради већ три године, ово је најбољи турнир у последње три сезоне у Серији 250. Хвала што сте ме позвали да играм овде. Такође, хвала људима у мом боксу, онима коији су уз мене не само кад иде добро него и кад је тешко. Остали су уз мене, хвала што сте веровали у мене и мој тенис, ово не би било могуће без вас“, закључио је Лајовић.
Рубљов је честитао Лајовићу на освајању турнира у Бањалуци. „Хвала мом тиму, драго ми је да делим са вама све. Срећан сам што је Лајовић узео ову титулу. Знам колико си се мучио, био си сјајан ове недеље, пред домаћом публиком и породицом, заслужио си то. Хвала Ђорђу (Ђоковићу), не знам чим сам то заслужио од тебе, али се због тебе последње две године осећам локалцем! Велико хвала. Такође хвала и мом тренеру, почели смо да радимо ове године, треће финале ове године. На крају, хвала и вама што сте дошли да нас бодрите“, истакао је Рубљов.
Lajović bolji od Rubljova – srpski teniser na „Srpska openu“ došao do druge titule u karijeri

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Душан Лајовић: Срећан сам што сам после четири године освојио титулу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.