Отказани поједини летови „Ер Србије“ због штрајкова аеродромских служби у Берлину

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Apr.2023, 16:54

Отказани поједини летови „Ер Србије“ због штрајкова аеродромских служби у Берлину

Због штрајка запослених у безбедносној контроли на аеродрому у Берлину у Немачкој, који је најављен за сутра, Ер Србија је принуђена да откаже летове између Београда и Берлина ЈУ350 и ЈУ351. Фото: Танјуг/Лука Филиповић Путницима са резервацијама за летове у понедељак између Београда >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и Берлина ЈУ350/ЈУ351 послате су информације у вези са њиховим новим планом лета, саопштила је Ер Србија.
Компанија наводи да жали због промена до којих је дошло услед штрајка на берлинском аеродрому и да предузима све што је у њеној моћи да би пружила подршку путницима на наведеним летовима.
За више информација, путници се моле да позову Контакт центар Ер Србије на 0800 111 528 из Србије, на +381 11 311 21 23 из иностранства, да посете аирсербиа.цом или странице Ер Србије на друштвеним мрежама, наведено је у саопштењу.
Očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja u popodnevnim satima

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Отказани поједини летови „Ер Србије“ због штрајкова аеродромских служби у Берлину се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.