Црвена звезда демантовала вест о одласку Кампаца

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Apr.2023, 16:27

Црвена звезда демантовала вест о одласку Кампаца

Кошаркашки клуб Црвена звезда демантовао је данас писање дела медија о наводном одласку Факунда Кампаца у Реал на крају сезоне. Фото: АБА лига/Драгана Стјепановић „КК Црвена Звезда реагује овим путем после нових гласина и дезинформација које су ‘ексклузивно’ у недељу, 23. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << априла, године пренели поједини медији, позивајући се на извесни шпански портал основан тек крајем 2022. године. Факундо Кампацо је играч нашег клуба и никаквих преговора у марту (у Барселони) око његовог одласка у други клуб није било“, саопштио је београдски клуб.
„Овом приликом подсећамо јавност да се статус нашег играча у односу на његову изјаву дату српским медијима пре само 10 дана није променио:
„Нисмо причали о мом статусу још, још није тренутак за то. Посветимо се садашњости, желим да играм колико год утакмица могу и да уживам. Обично не размишљам о будућности, већ само о садашњости“ рекао је Кампацо“, каже се у саопштењу.
Црвена Звезда је навела да нема намеру више да реагује и демантује бројне гласине и дезинформације овим поводом, а да се први тим максимално окреће осталим обавезама и завршницама у АБА лиги и српској Суперлиги – „са Факундом Кампацом у тиму“.
Ataman potpisao dvogodišnji ugovor sa Panatinaikosom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Црвена звезда демантовала вест о одласку Кампаца се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.