Твитер без новччане накнаде вратио плаве ознаке појединим налозима

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Apr.2023, 14:45

Твитер без новччане накнаде вратио плаве ознаке појединим налозима

На поједине Твитер налоге са више од милион пратилаца Твитер је поново поставио своје плаве ознаке без плаћања претплате.
Бијонсе, Хари Кејн, Ричард Осман и Викторија Бекам су међу онима којима је враћена плава ознака, пренео је BBC. Фото: Unsplash/Souvik Banerjee Твитер налог Би-Би-Си >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << њуза, такође, поново има своју златну значку, а да за то није платио.
Пре него што је платформу купио Елон Муск, плава ознака је била ознака верификације коју је Твитер бесплатно давао.
Првобитно је био коришц́ен као алат за аутентификацију, дизајниран да помогне у заустављању лажних налога и ширења дезинформација.
Сада је то симбол да се налог претплатио на премиум услугу под називом Твиттер Блуе – а уз плац́ање је приложен и процес верификације.
Претплата износи око осам долара месечно. Они који су одлучили да не плац́ају претплату, почели су да губе плаве ознаке 20. априла.
Новинар Џејмс О’Брајен, који има 1,1 милион пратилаца, један је од оних који је сада добио своју плаву ознаку након што је претходно изгубио.
Он је потврдио да није платио претплату. Маск је рекао да је сам платио претплату у име аутора Стивена Кинга, глумца Вилијама Шатнера и кошаркаша Леброна Џејмса који су критиковали потез Твитера о увођењу претплате.
Међутим, неке познате личности попут глумца Рајана Рејнолдса, још увек немају плаву ознаку упркос томе што имају преко 21 милиона пратилаца.
Forbs: Ruski milijarderi uvećali bogatstvo za 152 milijarde dolara

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Твитер без новччане накнаде вратио плаве ознаке појединим налозима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.