Свега неколико Срба је изашло на изборе на северу КиМ

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Apr.2023, 13:45

Свега неколико Срба је изашло на изборе на северу КиМ

Председник Србије Александар Вучић рекао је да је до сада на изборима, који се данас одржавају на северу Косова и Метохије изашло свега неколико Срба у све четири општине заједно. Фото: Танјуг/AP/Visar Kryeziu „Данас се одржавају избори за окупационог гаулајтера на северу Косова и >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Метохије. Намеравају да успоставе власт оних који не могу да добију ни један или два одсто гласова, који не живе на северу КИМ. И за све то тражили су наше одобрење и нашу сагласност, а ја са поносом морам да вам кажем, да је до овог тренутка изашло свега неколико Срба, нисам претерао, свега неколико Срба у све четири општине заједно”, рекао је Вучић у свом обраћању на обележавању Дана жртава геноцида НДХ у Јасеновцу и Доњој Градини, преноси Танјуг.
Он је нагласио да Срби неће никога другог ни да слушају и ничијим туђим интересима да служе, већ да Срби хоће да служе својим интересима, и да хоће мир са свима.
„Срби хоће да поштују све, али пре свега хоће да се боре за интересе свог народа”, рекао је председник.
Александар Вучић честитао Дан Војске Србије: Снажна војска огледало јаке државе

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Свега неколико Срба је изашло на изборе на северу КиМ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.