Атаман потписао двогодишњи уговор са Панатинаикосом

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Apr.2023, 13:42

Атаман потписао двогодишњи уговор са Панатинаикосом

Тренер кошаркаша Ефеса Ергин Атаман потписао је двогодишњи уговор са челницима Панатинаикоса и на крају сезоне ће званично преузети клупу клуба из Атине. Фото: Танјуг/AP/Darko Vojinovic Вест је на друштвеним мрежама потврдио и власник Панатинаикоса Димитрис Јанакопулос.
„Добродошао! >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Атаман је потписао!“, написао је Јанакопулос на Инстаграму.
Атаман је прошле и претпрошле сезоне предводио Ефес ка освајању Евролиге, али ове није успео да уведе турски клуб ни у Топ 8 фазу.
Како пишу грчки медији, Атаман ће имати максималну подршку власника клуба Јанакопулоса у стварању нове екипе, која би у перспективи могла коначно да се врати у врх европске кошарке.
Američki košarkaš Vejd Boldvin produžio ugovor sa čelnicima Makabija

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Атаман потписао двогодишњи уговор са Панатинаикосом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.