Украјинска гранатирања циљева у ДНР

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Apr.2023, 13:30

Украјинска гранатирања циљева у ДНР

Украјинска војска данас је два пута отварала артиљерисјку ватру у интервалу од 20 минута користећи НАТО стандардне артиљеријске гранате од 155 милиметара. Фото: Танјуг/AP/Libkos
На мети су били Петровски и Кировски округ у Доњецкој Народној Репубици (ДНР), као и Јасиноват, саопштено >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је из мисије ДНР у Заједничком центру за контролу и координацију питања везаних за ратне злочине у Украјини, преноси ТАСС.
Према информацијама центра објављеним на Телеграм каналу, украјинска војска је испалила 14 граната у правцу Доњецка и пет граната усмерених на Јасиновату.

Кинески амбасадор у Паризу (у)збунио Европу: Крим је историјски био део Русије

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Украјинска гранатирања циљева у ДНР се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.