Амерички кошаркаш Вејд Болдвин продужио уговор са челницима Макабија

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Apr.2023, 13:20

Амерички кошаркаш Вејд Болдвин продужио уговор са челницима Макабија

Амерички кошаркаш Вејд Болдвин продужио је уговор са челницима Макабија до јуна 2025. године, потврдио је у клуб из Тел Авива на званичном сајту. Фото: Wikimediacommons/Sandro Halank Болдвин (27) је минулог лета стигао у Макаби из Басконије, а данас је ставио потпис на уговор до краја сезоне 2024/25.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> „Била је то лака одлука да проведем овде и следеће две сезоне. Било је ово сјајно путовање ове године, огроман успех. Желим то да наставим и да растемо“, изјавио је Болдвин после потписивања новог уговора, који му гарантује боље финансијске услове.
Болдвин је ове сезоне најбољи стрелац Макабија у Евролиги са просеком од 16,7 поена, уз 3,6 скокова и 5 асистенција.
У четвртфиналу Евролиге Макаби игра против Монака, а серија почиње у уторак утакмицом у Монте Карлу.
Španci pišu: Kampaco od leta u Realu

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Амерички кошаркаш Вејд Болдвин продужио уговор са челницима Макабија се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.