Ако желите добру везу или брак с разведеним мушкарцем, ове три ствари морате знати

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Apr.2023, 12:55

Ако желите добру везу или брак с разведеним мушкарцем, ове три ствари морате знати

Поставите му само једно питање. Фото: Pexels/Cottonbro studio Данас је развод нормална ствар која може да се догоди свима. Дакле, није страшно окончати лошу везу и наћи нову љубав, а многи разведени људи одлучују се и на други брак или пак живот с новим партнером.
А када упознате особу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << која се недавно развела, потребно да је разумете – да разумете да ће васм се у вези стално појављивати дух претходног брака, нарочито уколико је браку било деце.
Дакле, важно је знати да разведен мушкарац иза себе већ има брак и да је већ ходао том стазом пуном препрека.
Не треба да се плашите, али морате да знате с каквим човеком имате посла и шта од њега можете да очекујете.
Заправо ви треба да му поставите питање – какав му је био брак, те да га пустите да прича. Ово питање је веома важно како бисте схватили каква је он особа, да ли се трудио да спаси брак или не.
На тај начин сазнаћете много о његовом карактеру и о томе да ли је спреман за озбиљну везу са вама. Битно је да будете упознати са његовом прошлошћу пре него што одете с њим у будућност.
На ове три ствари посебно обратите пажњу:
1. На који начин говори о бившој супрузи Лош је знак ако за њу има смао најгоре речи. Прави мушкарац никада неће одавати тајне жене са којом је живео, интимне детаље, нити ружно говорити о њој. Оно што се догађа између двоје људи треба да остане само њихово.
Ако о бившој жени говори с поштовањем, то је знак да уме да препозна праве вредности и да памти лепе тренутке.
2. Какав однос има са децом Деца разведених родитеља често живе са мајком, али постоје и оне ситуације у којима живе са оцем. Ако ваша веза постаје све озбиљнија, морате да будете спремни да и та деца постану део вашег живота.
Радујте се ако брине о њима и ако имају присан однос, ако се редовно виђају и ако преузима обавезе око њих.
Мушкарац који занемарује своје потомство у корист нове жене коју упознаје и започиње везу, није никакав добитак. Сутра ће са вама можда понављати исте грешке.
3. Како посматра прошлост Разведени мушкарац има прошлост која не сме бити обавијена велом тајне. Подигните тај вео нежно ако сте се искрено заљубили.
То захтева храброст, али и улива наду да ће ваша веза потрајати и имати срећан крај.
Kako da flertujete prirodnije? Flert nije nikakva nauka, ipak mnogima to ne ide prirodno od ruke

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ако желите добру везу или брак с разведеним мушкарцем, ове три ствари морате знати се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.