Тадић се опростио од титуле

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Apr.2023, 12:26

Тадић се опростио од титуле

Капитен Ајакса и репрезентације Србије рекао је у интервјуу за Спорт клуб да су мале шансе да ове сезоне освоје титулу шампиона Холандије. Фото: Танјуг/AP/Martin Meissner Екипа Ајакса је на другом месту табеле Ередивизије са чак осам бодова мање од првопласираног Фејнорда.
Тим из >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Амстердама се сад бори да остане на другом месту како би и следеће сезоне играо у Лигу шампиона.
„Достигли смо жељени ниво форме у финишу сезоне. Чињеница да је квалитет екипе много слабији у односу на прошлу сезону и то је највећа разлика, објашњење актуелне позиције нашег тима“, рекао је Тадић за Спорт клуб.
„Актуелна година разликује се од претходне четири, јер је Ајакс водио коло и чувао прво место. Сад је другачија ситуација, јуримо титулу, урадићемо све што је до нас, али… Тешко да ћемо до шампионског ловора у 2023“, прокоментарисао је Тадић.
Екипи Ајакса је до краја сезоне остао да се бори за један трофеј, јер се у финалу Купа Холандије у финалу састају са ПСВ.
Klub Rajana Rejnoldsa obezbedio plasman u viši rang engleske lige

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Тадић се опростио од титуле се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.