Милман: „Ђоковић је највећи фаворит на Ролан Гаросу“

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Apr.2023, 11:25

Милман: „Ђоковић је највећи фаворит на Ролан Гаросу“

Аустралијски тенисер Џон Милман рекао је да је Новак Ђоковић највећи фаворит за освајање Ролан Гароса. Фото: Танјуг/AP Photo/Aaron Favila Најбољи тенисер света није на најбољи начин почео сезону на шљаци, изгубио је у трећем колу Монте Карала, а у петак га је у четврфиналу тунира у Бајанлуци >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << елиминисао Душан Лајовић.
Дан касније стигла је званична информација да Новак неће играти на мастерсу у Мадриду, али Милман сматра да Србин има највеће шансе да освоји гренд слем у Паризу.
„Мој избор иде овако – Новак Ђоковић, Карлос Алкарас, и Рафаел Надал. Ако Надал не игра у Риму, Јаник Синер је на трећем месту“, написао је Милман на Твитеру.
„Мислим да још увек нисмо видели најбољи Новаков тенис на шљаци. ОЧекујем га на врхунском нивоу у Риму. И сам је рекао у прошлости да достиже оптималну форму у италијанској престоници“, рекао је Милман.
Lajović: Rubljov je sjajan, uživaću u finalu

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Милман: „Ђоковић је највећи фаворит на Ролан Гаросу“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.