Кошаркаши Мајамија савладали Милвоки

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Apr.2023, 10:22

Кошаркаши Мајамија савладали Милвоки

Кошаркаши Мајамија савладали су Милвоки резултатом 121:99 и тако повели са 2:1 у серији прве рунде плеј-офа. Фото: Танјуг/AP Photo/Lynne Sladky Након почетног вођства Бакса, играчи екипе са Флориде су преузели примат и већ пре краја прве четвртине прешли у вођство.
О њиховој доминацији >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у трећем мечу серије не говори само крајњи резултат, већ и чињеница да су славили у свакој четвртини појединачно.
Победнички тим је предводио Џими Батлер са 30 поена, пет скокова и четири асистенције за 28 минута на паркету.
Пратио га је Данкан Робинсон са 20, Кајл Лаури је додао 15, а по 12 поена и 11 скокова су имали Кејлеб Мартин и Бем Адебајо.
Милвоки је и на овом мечу био бе Јаниса Адетокумба којег муче леђа. Тачније, двоструки МВП је у три сусрета одиграо само три минута и то у првом поразу.
У његовом одсуству се истакао Крис Мидлтон са 23 поена, шест асистенција и пет скокова. Џру Холидеј је додао 19 поена и пет скокова, а Грејсон Ален је додао 14 поена.
Ипак, ништа од тога није било довољно без најбољег играча чије одсуство их није спречило да нишу победе у регуларној сезони. Плеј-оф је нешто друго.
Екипа Мајка Буденхолзера ће имати прилику да поправи утисак у ноћи између понедељка и уторка од 1 час и 30 минута. У супротном, Мајами стиже до скоро па ненадокнадиве предности.
Rukometaši Vojvodine plasirali su se u finale EHF Kupa (FOTO/VIDEO)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кошаркаши Мајамија савладали Милвоки се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.