Јутарња банана дијета: Почните дан бананом и топлом водом

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Apr.2023, 09:05

Јутарња банана дијета: Почните дан бананом и топлом водом

Оснивач ове фантастичне дијете која се састоји од 1 банане и чаше топле воде, тврди да вам овај доручак може помоћи да изгубите тежину без обзира шта једете током дана. Фото: Pexels/Cottonbro studio „Јутарња банана дијета“ је веома једноставна и лака. Ова дијета функционише, јер банане >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << побољшавају пробаву и убрзавају метаболизам.
Банане имају високе нутритивне вредности, оне се варе дуже и оне делом блокирају апсорпцију угљених хидрата. Ако одлучите да пробате ову дијету, препоручујемо вам да не вечерате после 20 часова и избегавате десерте. Запамтите да увек користите свеже банане.
Пример за свој дневни мени: Доручак
– 1 или више банане док не осетите ситост.
– 1 чаша топле воде (собна температура-вода).
Ручак
– Оброк по вашем избору и свежа салата.
Ужина
Слатке грицкалице попут чоколаде или кекса су прихватљиве, али сладолед или крофне се не препоручују. Можете за ужину конзумирати здраве грицкалице, као што су лоптице од пиринча, док се чипс не препоручује.
– Слатке грицкалице нису дозвољене након 15 х поподне
Вечера
– Много поврћа (вечера треба да буде најмање четири сата пре спавања).
Kako da najlakše operete jagode, a da ih ne zgnječite?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јутарња банана дијета: Почните дан бананом и топлом водом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.