Хернади: Нећемо продавати компанију ИНА

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Apr.2023, 08:11

Хернади: Нећемо продавати компанију ИНА

Генерални директор мађарске МОЛ групе Жолт Хернади изјавио је да ова група неће продавати нафтну компанију ИНА, већ да жели да је даље развија. Фото: Pixabay/IADE-Michoko Он је изјавио да је ИНА постала компанија која одлично послује, да је у њу од 2009. до 2022. године уложено 3,8 милијарди евра, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << те да ни у једну другу хрватску компанију није уложено толико.
„А то што је господин (премијер Андреј) Пленковић најавио да жели да купи ИНА, апсолутно разумем. Ја, с друге стране, кажем да је ИНА јако добра компанија у којој волимо да будемо и желимо да је даље развијамо“, нагласио је Хернади.
Он је додао да би ИНА била ликвидирана и раскомадана да је није преузео МОЛ.  
Er Srbija za Čikago leti od 17. maja, u Galeriji izvedena fleš mob aktivacija

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Хернади: Нећемо продавати компанију ИНА се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.