Меган упутила писмо краљу Чарлсу због расизма у краљевској породици

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Apr.2023, 18:27

Меган упутила писмо краљу Чарлсу због расизма у краљевској породици

Супруга принца Харија, Меган Маркл, упутила је писмо британском краљу Чарлсу III због „расизма“ и малтретирања у краљевској породици, објавио је Телеграф. Фото: Танјуг/Zac Goodwin/PA via AP Како се наводи, војвоткиња од Сасекса послала је писма краљу Чарлсу након интервјуа са Опром Винфри >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у Сасексу.
Меган је тврдила у интервјуу 2021. године да је у краљевској породици било „забринутости и разговора“ о томе колико тамна може бити кожа њеног сина када се роди.
Винфри је потом упитала да ли би био проблем уколико би њен син био „превише смеђ“, на шта је Меган одговорила: „Ако је то ваша претпоставка, то је прилично сигурно“.
Након тих тврдњи, Меган је наводно добила писмо од тадашњег принца од Велса који је изразио тугу због раскола.
Краљ је такође рекао да је разочаран што су Хари и Меган осетили потребу да изнесу тако гласне и штетне оптужбе, пренео је Сан.
Наводно је Чарлс био једини старији члан породице који је контактирао војвоткињу после тог интервјуа.
Сматра се да је Меган (41) одговорила Чарлсу, рекавши да никада није намеравала да оптужи старијег члана породице кога њено писмо наводно именује да је расиста.
Али упркос тој преписци, Меган осећа да није добила задовољавајући одговор на своју забринутост, рекао је извор за Телеграф.
Принц Хари ће присуствовати крунисању оца краља Чарлса III 6. маја без Меган и њихово двоје деце, Арчија, који пуни четири године на дан крунисања свога деде, и Лилибет која има 22 месеца.
Sudan: General al Burhan pozvao na mirovne pregovore jer „u ratu svi gube“

 
 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Меган упутила писмо краљу Чарлсу због расизма у краљевској породици се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.