Брнабић се на друштвеним мрежама захвалила ирским домаћинима

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Apr.2023, 15:46

Брнабић се на друштвеним мрежама захвалила ирским домаћинима

Председница Владе Ана Брнабић захвалила је данас на друштвеним мрежама ирским домаћинима након посете тој земљи. Фото: Танјуг/Влада Републике Србије „Мојим цењеним пријателјима у Републици Ирској, упућујем искрену захвалност на топлом гостопримству које ми је указано током >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << моје недавне посете. Наши састанци са премијером Леом Варадкаром, замеником премијера Михаелом Мартином, министром Сајмоном Ковенијем, председавајућим Комитета за питања ЕУ Калмом Брофијем, Ирском агенцијом за развој – председавајућим Френком Рајаном и извршним директором Мајклом Лоханом, били су веома продуктивни“, навела је Брнабић.
Она је додала да су размене идеја и искустава били од непроцењиве вредности, као и да је уверена да ће узајамни разговори довести до повезаније будућности наше две землје.
„Са преко пола милијарде евра годишње трговине услугама, већ смо успоставили чврсту основу за сарадњу у сектору иновативне привреде. Сигурна сам да дублје и значајније партнерство у овој области има потенцијал да створи вредност и покрене иновације напред.
Јединствена култура и наслеђе Ирске су заиста задивлјујући, и ја сам одушевлјена што сам имала прилику да то искусим из прве руке. Србија има много да понуди и радујем се истраживању далјих путева сарадње и пријателјства наша два велика народа“, навела је председница Владе.
Pripadnici Vojske Srbije uspešno izveli prikaz Granit 2023

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Брнабић се на друштвеним мрежама захвалила ирским домаћинима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.