Додик: Морамо да будемо поносни на све што је учињено

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Apr.2023, 15:31

Додик: Морамо да будемо поносни на све што је учињено

Председник Републике Српске Милорад Додик рекао је данас, након завршетка приказа борбених средстава које поседује Војска Србије и Министарство одбране у Батајници, да је Србија показала да иде у корак са савременим војним технологијама и да је способна да се одбрани. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Танјуг/Јадранка Илић „Када погледамо 10-15 година уназад морамо да будемо поносни на све сто је учињено. Све је то резултат напора, смисљеног плана. Србија је то учинила на најбољи начин. Србији честитам, поносан сам сто сам данас био овде и могао да спознам величину напретка у овој области, а и у свим областима живота“, рекао је Додик.
Додик је присуствовао приказу „Гранит 2023“ у друштву председника Србије Александра Вучића и премијера Мађарске Виктора Орбана.
Pripadnici Vojske Srbije uspešno izveli prikaz Granit 2023

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Додик: Морамо да будемо поносни на све што је учињено се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.