Партизану прети још већа суспензија

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Apr.2023, 15:16

Партизану прети још већа суспензија

Дисциплинска комисија ФСС казнила је Партизан са једном утакмицом без публике због нереда на утакмици против Чукаричког, али та одлука није коначна. Фото: Градске инфо Коначна одлука и висина новчане казне за оба клуба могла би се очекивати у четвртак, после састанка. Како налаже >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << правилник Партизану следи једна до три утакмице без присуства публике, а до сада је најгоре прошла екипа Новог Пазара која је чак шест утакмица играла пред празним трибинама.
ласине из Дисциплинске комисије нису добри по црно-беле јер су они истакли да би Партизан мора да буде кажњен још неку утакмицу без присуства публике.
„Чукарички као организатор сносиће минималне санкције. Утврђено је да су били предузети сви прописани кораци око организације. Што се тиче Партизана, током сезоне је било прекршаја и можда ће још неку утакмицу на домаћем терену да игра без присуства публике.“,наводи се из комисије.
Подсетимо да ће због ове одлуке Дисциплинске комисије да Партизан буде кажњене са једном утакмицом без публике, 170. вечити дерби бити одигран пре празним трибинама што је трећи пут у историји дуела ова два ривала.
Srpska open kao Grend slem – jedan artikal odmah razgrabljen

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Партизану прети још већа суспензија се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.