Вучић: Нека опозиција скупи потписе и идемо на референдум, уједно и на изборе

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Apr.2023, 15:01

Вучић: Нека опозиција скупи потписе и идемо на референдум, уједно и на изборе

Председник Србије Александар Вучић поручио је данас опозицији да скупи довољан број потписа за референдум за његову смену, пошто је спреман за тај референдум, као и да би онда уједно били одржани и избори. Фото: Танјуг/Ненад Михаловић На питање новинара како коментарише то што >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << су председник ДС Зоран Лутовац и Небојша Зеленовић из покрета Заједно данас најавили да почињу да прикупљају потписе за референдум за његову смену, Вучић је рекао:
„Увек сам одушевљен коалицијама Заветника, Двери, Лутовца, НАТО Поноша и других. Не одустајем од онога што сам рекао, њих има 85, не треба им ниједан више, скупите 85 за моју смену и ићи ћемо на референдум, само немој после да кукате да ли ће то да иде са овим или оним – не него ћемо 17 пута да излазимо – све заједно идемо, да се изјасне људи о мени и о политичким странкама и њиховим политикама. То нико на свету не би прихватио, да им додам још толико, ево ја ћу да има додам још 85 потписа, прихватам и немам никакав проблем“.
Казао је да, ако је народ против њега, да му не треба ни дан да буде више на власти, ни једног секунда.
„Само после немој да се жале Европљанима, као што се сада жале. Какве све захтеве испостављају… Прво су причали како смо их повредили што смо спустили ценсуз са пет на три одсто, пошто су сада чули да хоћемо да им угодимо и да постој иницијатива да им вратимо на пет одсто, јер су много нарасли, па онда немој Вучићу случајно да пустите, јер ми не смемо у јавности да кажемо да треба да се подигне цензус опет на пет одсто, али случајно немој Вучићу да пустите да дигне цензус на пет одсто…“, рекао је председник. Према његовим речиома, онда странци прво дођу па кажу шта су им захтеви.
„Па онда кажу – пету националну фреквенцију морате да дате томе и томе, и за то се питају опозиционе странке и европске политичке партије. Да ли сте сви заједно нормални, у којој то земљи у свету има“, запитао је Вучић.
Pripadnici Vojske Srbije uspešno izveli prikaz Granit 2023

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Нека опозиција скупи потписе и идемо на референдум, уједно и на изборе се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.